Haluan tarjouksia

Tuotteiden palauttaminen

 

Jos haluatte luopua tilauksestanne ja emme ole vielä laittaneet tilaustanne matkaan (tavallisesti postitamme 1-5 työpäivän aikana), peruutetaan tilauksenne. Tilauksen peruuttamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä meihin välittömästi, lähettämällä vastaava viesti osoitteeseen info@naturalme.fi.

Jos ette ole tyytyväisiä saamaanne tavaraan, teillä on oikeus lähettää tilauksenne tai osa siitä käyttämättömänä omalla kustannuksella meille takaisin. Palautettavan tavaran on saavuttava meille 14 päivän aikana alkaen päivästä, jolloin saitte tilauksen. Pyydämme pakkaamaan tuotteet kunnolla välttääkseen vahingoittumista. Pyydämme myös lisäämään viestin, miksi palautatte tavaran. Palautamme teille palautetusta tavarasta maksetun summan 30 päivän aikana, lukuunottamatta kuljetuskuluja, alkaen peruutusilmoituksen saamisesta.

Jos teille saapuneet tuotteet ovat vahingoittuneet tai ne eivät vastaa kuvausta, pyydämme palauttamaan nämä tuotteet 14 päivän aikana niiden saamisesta. Tämän jälkeen tarjoamme teille tuotteiden korvaamista tai rahan palauttamista. Vahingoittuneiden tuotteiden tapauksessa maksamme kuljetuskulut itse.

Jos haluatte palautta tuotteen, ottaka yhteyttä meidän asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai soittamalla. Me ilmoitamme Teille kuinka saatte palauttaa tuotteet.