Haluan tarjouksia

Toimitus

 

Teillä on mahdollista valita Natural Me e-liikkeestä tuotteita tilatessanne kahden eri toimittamistavan välillä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, ovat voimassa Suomessa, on vahvistettu ja eivät riipu paketin painosta.

Kotiinkuljetus – 15,90 €:

Tuotteet toimitetaan kirjelähetyksinä kotiin tai muualle siihen osoitteeseen, jonka ilmoititte kotiinkuljetuksen osoitteeksi. Kun tilauksesi on käsitelty ja pakattu, saat sähköpostiisi postin seurantakoodin lähetyksen seuraamista varten. Voit seurata lähetyksen kulkua osoitteessa www.itella.fi. Jos tavaraa ei onnistuta toimittamaan teille, lähetti jättää postilaatikkoon ilmoituksen toimintaohjeineen.

Postitoimipaikkatoimitus  –8,70 €

Tuotteet toimitetaan Postin Itella Economy – noutopaketteina. Kun tilauksesi on käsitelty ja pakattu, saat sähköpostiisi postin seurantakoodin lähetyksen seuraamista varten. Voit seurata lähetyksen kulkua osoitteessa www.itella.fi. Kun paketti on saapunut lähimpään postitoimipaikkaasi, saat asiasta tiedon tekstiviestillä kännykkääsi. Yli 88 € tilaukset toimitamme ilman Economy toimitusmaksua.

Tilauksenne pitäisi saapua 2-5 työpäivän kuluessa alkaen ostosumman maksamisesta. Jos jostain syystä tilauksen täyttäminen viivästyy, otamme teihin heti yhteyttä.

Toimitus Helsinkiin 2-3 työpäivää. Muualle Suomeen 3-5 työpäivää!