Haluan tarjouksia
Acorelle
Orgaaniset parfyymit ja ihonkarvanpoistotuotteet

Acorelle tarjoaa ainutlaatuiset luonnolliset parfyymit, ihonkarvanpoistotuotteet sekä ihokarvan kasvun hidastajat. Acorellella on tarjolla myös orgaaninen karvanpoisto tuotteiden sarja, mikä sopii myös erittäin herkälle iholle.

Valtio: Ranska
Alva
Orgaanisella omatunnolla tuotemerkki

Alvalla on laaja valikoima tuotteita: arvokasta luonnonkosmetiikka, eteerisiä öljyjä ja paljon muuta ja sitä kaikkea niin kaupoissa, luonnonkaupoissa, orgaanisissä kaupoissa kuin myös apteekeissa ja sitä noin 30 eri maassa.

Valtio: Saksa
Balm Balm
Monikäyttöiset voiteet ja aromit

Tämä palkintoja voittanut 100 % orgaaninen tuotemerkki tuottaa monikäyttöisiä kasvo-, vartalo- ja huulivoiteita, jotka ovat rauhoittavia ja hoitavia eivätkä sisällä petrolia. Käytä näitä ravitsevia voiteita kaikkialla, missä tarvitset runsasta kosteutusta. Balm Balmilla on myös aromaterapeuttisia tuotteita.

Valtio: Britannian (UK)
Dr.Hauschka
Huippulaadukas ihonhoito

Dr. Hauschkan tutkittu luonnonkosmetiikka käsittää kokonaisen valikoiman huippulaadukkaita ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisen käsityksen ihonhoidosta. Sarja on luotu vuonna 1967 ja se on nykyään suosittu yli 40 valtiossa ympäri maailman. Joskus sarjaa kutsutaan luonnonkosmetiikan Chaneliksi.

Valtio: Saksa
ECO Cosmetics
Suojaa auringolta ja kuivuudelta

Yli 20 vuoden kokemuksella ECO Cosmetiks tuotemerkki on kehittänyt tehokkaat mutta keveät tuotteet että suojata teidän ihoa auringolta ja kuivuudelta.
Että tulos olisi paras, on Eco Cosmetics valinnut vain 100% luonnolliset ainesosat.

Valtio: Saksa
Ecotools
Luontoystävälliset kosmetiikka- ja hoitoaineet

Kaikki Ecotoolsin tuotteet on valmistettu mahdollisimman luontoystävällisistä ainesosista. Kosmetiikkatuotteet auttavat ehostusta näyttämään luonnolliselta eikä se aiheuta allergioita. Kehonhoitoaineet ovat pehmeitä ja allergiattomia.

Valtio: Yhdysvallat (USA)
Erbaorganics
Tuotteet vauvoille ja tuleville äideille

Erbaorganicsin luontoystävälliset vauvojen ja tulevien äitien ihonhoitosarjat on luotu erittäin huolellisesti, jotta ne tarjoaisivat tarvittavaa hoitoa raskaana oleville ja vauvoille. Nämä upeat tuotteet on valmistettu vain parhaista luonnollisista orgaanisista ainesosista, jotka ravitsevat vauvan herkkää ihoa ja hoitavat äidin muuttuvia tarpeita.

Valtio: Yhdysvallat (USA)
GoodKaarma
Saippuat ja ihonhoitotuotteet eko maatilalta

GoodKaarma on ekologinen kotiteollisuusyritys, missä valmistetaan luonnonmukaisia saippuoita ja ihonhoitotuotteita. Maalaistalo toimii Saarenmaalla, Virossa. Siitä on tullut suosittu vierailukohde, joka tarjoaa tuhansille mielenkiintoisia elämyksiä.

Valtio: Eesti
Green Nature
Puhtaat öljyt ja hoitovoiteet

Green Nature on tunnettu pumppupullossa perusöljyjen ja pyöreässä pakkauksissa olevien hoitovoiteiden puolesta. Raaka-aine on laboratoriossa tarkastettu ja korkealaatuinen. Green Nature tuotteet ovat löytäneet hyväksyntää ja tunnustusta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Valtio: Eesti
Lavera
Allergiavapaat tuotteet herkälle iholle

Lavera-kosmetiikkatuotteet ovat kokonaisvaltainen ratkaisu ihosi ja vartalosi hoitoon, jos kärsit allergiasta ja hyvin herkästä ihosta. Lavera takaa, että yksikään tuotteen ainesosa ei ärsytä ihoa. Jokaisen tuotteen ainesosat ja tuotantoprosessi on tutkittu huolella, mikä takaa laadun ja ihoystävällisyyden.

Valtio: Saksa
Logona
Laaja valikoima ihonhoito- ja meikkituotteita

Viimeisen 30 vuoden aikana on Logona luonut orgaanisia tuotteita aina palkituista luonnollisista hiusväreistä elegantteihin meikkikosmetiikkaväreihin, joille ei löydy vertaisia. Vartalonhoitotuotteet on tuotettu ja pakattu ekologisesti ja kasvavan kuluttajamäärän tarpeet huomioon ottaen.

Valtio: Saksa
Natura
Luonnollisista uutteista ja eteerisistä öljyistä hampaiden valkaisu

Natura Botanical Labaratories suun hoitotuotteiden joukosta löytyy sekä hampaiden valkaisun että päivittäiseen suunhoitoon tarvittavan.
Käyttäen hampaiden valkaisu tuotteita on suuhygienia tasapainossa ja hampaat saavat valkoisen värin.

Valtio: Yhdysvallat
Santaverde
Ihonhoito käsin leikatusta aloe verasta

Santaverde käyttää tuotteidensa perusaineena puhdasta, ravitsevaa aloe vera -mehua. Tuotteet eivät sisällä tippaakaan vettä. Taatakseen sertifioidun aloe veran käytön yritys kasvattaa, korjaa ja jalostaa sitä itse eteläespanjalaisella maatilallaan.

Valtio: Saksa
Sante
Ystävälliset tuotteet iholle, hiuksille ja kynsille

Sante on edustanut laadukkaita tuotteita yli 20 vuotta. Tätä tavaramerkkiä kuvaa puhtaiden botaanisten aineosien, kestävien dermatologisten tutkimusten ja harmonisten yhdistelmien käyttö ja holistinen maailmankuva. Sante huolehtii ihostasi, hiuksistasi ja kynsistäsi.

Valtio: Saksa
Sonett
Kodin puhdistus tarvikkeet

Sonett on edelläkävijä veden ehdoilla toimivien ja ympäristön humioon ottavien pesuainevalmistajien parissa. Sonett tuotteita on valmistettu vuodesta 1977. Tuotteita myydään useissa Euroopan maissa. Sonettin yritysfilosofia perustuu käsitykseen ihmisen ja maailman yhteenkuuluvuudesta.

Valtio: Saksa
Urtekram
Kasvit, kukat, yrtit ja kalliiden öljyjen pesu substanssi -- ei mitään muuta

Urtekramin tuotteet ovat niin puhtaita, että niillä on paljon vapaaehtoisia, kuka haluavat mielellään kokeilla tuotteita. Luottamus ja kunnioitus elämien kohtaan ovat yritykselle niin tärkeitä, että edistävät eläinkokeiten lopetamista, toimiessaan Euroopan Eläinkokeiten Lopettamisen Koalitiossa.

Valtio: Tanska
Weleda
Laaja valikoima orgaanisia ja luonnollisia tuotteita

Luodakseen valikoiman upeita tuotteita, on Weleda käyttänyt yli kahdeksan vuotta puutarhoistaan ja Fair Trade -kaupan kautta saamiaan biodynaamisia ja orgaanisesti kasvatettuja ainesosia. Tuotteet hoitavat ja sisältävät kasviperäisiä ravitsevia ainesosia.

Valtio: Sveitsi