Haluan tarjouksia

Maksaminen ja turvallisuus

 

Natural Me e-liikkeessä saatte maksaa tuotteista Suomen Verkkomaksut Oy pankkilinkkien kautta, luottokortilla tai pankkisiirrolla.

E-myymälässämme voivat internet-pankeissa maksaa Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Tapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, SP, POP, Aktia, Nooa ja S-Pankki asiakkaat. Pankkilinkin kautta maksamisen jälkeen klikatkaa linkkiä „Takaisin myyjän sivulle“, joka tuo teidät takaisin Natural Me e-liikkeeseen. E-liikkeessä saatte lopuksi tiedotteen tilausnumeron kera. Lisäksi löydätte sähköpostistanne tilaus- ja maksuvahvistuksen.

Jos valitsette maksutavaksi pankkisiirron teille sopivasta pankista, pyydämme maksamaan OY Lundheman pankkitilille Nordea pankissa FI91 1820 3000 0273 34. Pyydämme teitä ehdottomasti merkitsemään tilausnumeronne laskun viestiksi. Pankkisiirtoa varten tarvittavat tiedot näytetään teille myös e-liikkeessä heti tilauksen esittämisen jälkeen. Tilauksen vahvistaminen tarpeellisten tietojen kera lähetetään myös sähköpostiosoitteeseenne. Odotamme pankkisiirtoa 3 päivän kuluessa tilauksen esittämisestä. Sen jälkeen oletamme, että haluatte luopua tilauksesta ja se poistetaan.

Luottokortilla maksaessasi ei näe Natural Me luottokorttitietojasi. Maksamistapahtuman toteuttamiseks suunnataan ostaja Pankkien Korttikeskuksen turvalliseen nettiympäristöön. Maksuhetkellä tapahtuu kortin omistajan korttitietojen syöttö Korttikeskuksen serverissä olevaan tiedostoon ja tiedot säilytetään Korttikeskuksen serverissä. Korttitietojen käsittelemisessä käytetään SSL-, MasterCard SecureCode ja Vertified by Visa -standardeja.

Natural Me e-liikkeestä ostaminen on turvallista. Henkilötietojanne ei julkaista kolmansille henkilöille. Tietojanne käytämme vain tilauksenne täyttämisessä sekä vastaavasti suostumuksellenne myös erityistarjousten lähettämiseksi teille.

Suomen Verkkomaksut